Meubelspuiterij Woodcoating

Momenteel zijn wij druk met het bouwen van een nieuwe site. Kom binnenkort snel weer langs om het resultaat te bekijken.


Welkom op de website van Pijpers Woodcoating.

Volg ons op TwitterDirk Pijpers is al sinds 1991 specialist op het gebied van spuitwerk voor zowel particulieren als bedrijven. In 2000 hebben we deze diensten in Nijkerk uitgebreid met een vestiging in Dronten: Multipaint. De speciale spuitcabines in Dronten maken ook het grote en specifiekere spuitwerk voor de industrie mogelijk.

We blijven echter verder kijken, specialiseren en vernieuwen, waardoor in 2006 meubelspuiterij Pijpers Woodcoating is ontstaan. Een geheel nieuwe specialisatie, en wel op meubelgebied. Nieuwe methodes en applicaties in combinatie met onze geavanceerde stofvrije spuitcabines maken dat we hier meubels in iedere houtsoort met een hoge krasvastheid kunnen spuiten en behandelen.

Of het nu gaat om een whitewash schilderijlijst, een hoogglans tafel of een kast die een antieklook moet krijgen, bij Pijpers Woodcoating bent u verzekerd van kwaliteit.


Haal & Brengservice

Onze haal & brengservice zorgt na een telefoontje dat uw meubels worden opgehaald en na behandeling weer bij u afgeleverd worden. We behandelen en spuiten altijd een staal vooraf, zodat u weet u wat u kunt verwachten en hooguit verrast kunt worden door het mooie resultaat.

Op deze website krijgt u een goede indruk van ons bedrijf en de diensten die wij leveren. Uiteraard kunt u ten alle tijden contact opnemen voor meer informatie.